Dați naționalismul mai încet, că se aude până-n spate!

Dacă ai crede în magie neagră, ai zice că pe Silvestru Șoșoacă l-au ajuns blestemele fostei neveste și găina neagră agitată în cimitir, în miez de noapte, în incantații ale unor dizeuze costumate în kaki, precum Zeky în zilele lui bune, când făcea turul parlamentelor europene pentru a deschide fraierii baierele pungii către buzunarele largi ale combinatorilor războiului.

Dar nu e cazul! Pe Șoșoacă-el l-a ajuns doar mâna aranjorilor hărții politice. Bre, unul care a cerșit aproape peste tot și pe la toți pe unde putea, să îl ajute să strângă semnăturile, nu are de unde să știe cine și cum a semnat de 100.000 de ori, dacă a semnat odată, ori cine sunt ăia de pe liste.

Să fim serioși! Ținta nu e Șoșoacă! Silvestru, hăituit de o nevastă, cel puțin nițel isterică, de Țuțurigă, de niște smardoi cu cefe late, de milițieni care i-au pus brățări la picior și de alții cărora le strica combinațiile, pentru că a reușit să se înscrie în cursa electorală, fără un ban.

Procurorii vieții, chipurile s-au autosesizat, pentru că, de fapt, e ordin pe unitate să fie dat naționalismul mai încet, ca în Parlamentul European să nu ajungă ăia care vor vota împotriva Ur-Sulei, exponentă a globalismului anglo-saxon și a soroșiștilor.

Dacă procurorii cu dreptatea-n gură și vorba generalului Dumbravă cu „optimizarea dosarelor” în suflet s-ar apuca să cerceteze toate listele depuse de cei înscriși în lupta electorală ar însemna să facă coadă la interogatorii.

Bre, procurorilor și nea Gâdeo de la Aneta 3! Umblă vorba în București că și la P-USL semnăturile au cam fost făcute din pix. Cică Piedone a adus la Casa Scânteii, unde e sediul P-USL niște băieți, angajați ai Primăriei Sectorului 5, care au caligrafiat la liste, până le-a amorțit mâna. La listele de semnături pentru depunerea candidaturii lui Piedone la primăria capitalei, a lui fiu-su la Primăria Sectorului 5 și, atenție, domnu’ Ciuvică, „catindat”și matale pe lista P-USL la Parlamentul European, cică la listele de semnături de susținere pentru europarlamentare. Cică manevra a fost coordonată de un anume Claudiu, consilier al primarului Piedone. Așa că, dacă procurorii vieții s-ar autosesiza, ai fi în situația lui Șoșoacă, ai fi nevoit să dai explicații pentru fapte de care nu ai cunoștință.

Și, bre, Gâdeo, i-ai adunat în studio pe oribilii ăia, bă, mălai mare, unde erați 9, frate, și aduserăți și USR-ul în ajutor, să îl anchetați pe Silvestru ca în beciurile Siguranței. Să îl executați în direct. Ce echidistanță, ce prezumție de nevinovăție? Sunteți niște șacali, care vă înfruptați hulpav din hoitul moral al acestei țări. Și pe bani mulți!

Și apoi cu justiția asta și alegerile avem deja experiență. Ai lui Chlotilde răfuiau sacii cu voturi. S-a demonstrat că a furat alegerile în 2020. Și? I-au rupt noada! Candidează azi pentru un nou mandat.

Tot prin aceleași cafenele din București ziceau unii despre listele de semnături ale sosului de roșii al lui Șoșoacă-ea, cum că ar fi fost manufacturate de unul care a fost consilier pe la Sectorul 5 și care acum e în sos, sau SOS, “catindat” pe lista partidului cu vodoo în suflet și topoare în dotare. Da Șoșoacă nu deranjează. Ea nu promovează naționalismul. La ea e doar freak-show. Și isterie. E supapa de refulare a oalei sub presiune. E contramăsura exploziei sociale.

Și tot din zona autosesizării procurorilor, cică nici ăia de la USR nu le-au strâns pe bune. Și nici ceilalți independenți proveniți din USR și înscriși în lupta electorală. Și or mai fi și alte partide. Corturile alea de campanie în care, chipurile, s-au strâns semnături, au fost veșnic goale. Așa că dosare din astea ar trebui deschise tuturor, dar unii sunt din tabăra bună.

P.S. Știți că nu mor de dragul lui Simion și nu port AUR. Dar a avut dreptate când i-a spus ăluia de la ”Starea nației” că, la o adică, ar trebui să vedem cine are semnăturile alea pe bune!

Hai cu autosesizarea!