Terheș, moștenitorul „filierei Macovei” din Parlamentul European!

Deși a intrat în Parlamentul European pe listele PSD, europarlamentarul Cristian Terheș are ca angajate la Parlamentul European, în delegația României, două foste servante și colaboratoare de suflet ale Monicăi Macovei: fosta consilieră prezidențială a lui Traian Băsescu, Andreea Chifan - asistentă și Maria van Ost - adviser al delegației României din Grupul ECR.

Deși încearcă să devină, pentru electorat, „naționalistul”, „patriotul”, cel care apără drepturile celor mulți, în fapt, în Parlamentul European, Cristian Vasile Terheș a preluat „filiera Macovei” de angajați pe criterii politice, inclusiv pe două dintre cele mai apropiate colaboratoare ale acesteia. Unul dintre asistenții acreditați la Bruxelles este o anume Andreea Chifan, fostă consilieră prezidențială a lui Traian Băsescu, iar adviser al delegației României din grupul ECR este Maria Van Ost, ambele școlite prin celebrele Open Society - organizație nonguvernamentală, patronată și finanțată de George Soros și coordonată într-o anumită măsură de Monica Macovei.

Conform CV-ului Andreei Chifan, asistenta acreditată la Bruxelles a cabinetului europarlamentarului Cristian Terheș și-a început cariera publică în 2005, la Cotroceni, impusă în echipa lui Traian Băsescu chiar de către Monica Macovei, proaspăt numită ministru al Justiției. Funcția lui Chifan a fost aceea de Consilier juridic și apărător la Administrația Prezidențială. După aproximativ un an și jumătate, Andrea Chifan este propulsată de aceeași Monica Macovei în funcția de  Manager de programe la Fundația Soros România, poziție pe care o ocupă până în 2011, când Macovei o „promovează” din nou „adviser” în delegația română din Grupul Popularilor Europeni de la Bruxelles. Rămâne în această funcție atâta timp cât Macovei este membră a PPE și se mută cu Monica Macovei în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, tot în funcția de adviser, în 2018, când, de fapt, începe proiectul de confiscare a electoratului suveranist de către falanga neomarxistă a politicii globale a lui George Soros.

Cea de-a doua servantă macovistă, intrată sub aripa protectoare a lui Cristian Terheș le este total necunoscută românilor. “Necunoscuta” aflată pe statul de plată a delegației României din cadrul grupului politic ECR din Parlamentul European este Maria van Ost, căsătorită cu un anume Erik van Ost, olandez de origine, unul dintre colaboratorii Monicăi Macovei din cadrul Open Society Foundation, ONG-ul patronat de George Soros și menit să impună politicile neomarxiste în Europa.

Cu alte cuvinte, europarlamentarul Cristian Terheș, cel care și-a câștigat notorietatea prin declamațiile antivacciniste, de fapt este doar o rotiță în angrenajul politicilor globaliste, un personaj creat în laboratoarele americane cu scopul de a manipula opinia publică.