DEMENȚII CARE NE CONDUC VOR RĂZBOI. NU VA FI, DAR RĂU VOR FACE DESTUL. SALVAREA TRUMP

Vi-l amintiți pe Boris Johnson, premierul Marii Britanii? A fost principalul animator al războiului din Ucraina și cel care, la două luni de la începutul războiului, a rupt acordul de pace din Turcia. Ulterior și-a dat demisia și este azi pensionar de lux. Între timp, au murit sute de mii de militari pe front și alte sute de mii vor fi schilozi pe viață. Dementul mai face din când în când declarații pro-război. 

De câteva zile a intrat în scenă alt scelerat, Macron, care zice că trimite trupe franceze în Ucraina, iar Tusk, Ursula, Stoltenberg zic că Europa trebuie să intre în război cu rușii în următorii 5-10 ani, că pacea s-a sfârșit. La congresul PPE de la București s-a și luat un fel de hotărâre, în frunte cu oligofrenul Manfred Weber, Iohannis și nelipsitul rujatul-pensatul Rareș Bogdan.

Cu motivația că Putin nu trebuie lăsat să câștige războiul sub nicio formă. Adică, după ce Ucraina va pierde războiul, acesta fiind ca și pierdut, Europa se va înarma până în dinți și-și va lua revanșa undeva în deceniile viitoare, nu va face pace nicicând.

Oligofrenii nu spun că nu e vorba doar despre Rusia, ci despre o coaliție masivă, cu Iranul, Coreea de Nord, dar și China, împreună cu alte multe state din Eurasia, Africa, America latină, pregătite să înfrunte o coaliție occidentală oricând.

Un război inițiat de europeni și de americani nu este posibil pentru simplul fapt că societățile occidentale nici nu vor și nici nu sunt în stare. Este de neimaginat mobilizarea unor milioane de cetățeni gata să moară în stepa rusă.

Și, atunci, de ce această propagandă și cursă a înarmării? Răspunsul este unul singur. Pentru ca UE să reziste este nevoie de solidaritate, iar această solidaritate a fost pur și simplu compromisă de mafia de la Davos, UE e în faliment. E nevoie atunci de un pericol care să solidarizeze - războiul. Cu ce preț? Cu prețul distrugerii dezvoltării economice a Europei pentru decenii și ieșirea din istorie.

Ce nu ne spun acești lorzi ai războiului de mucava, este că o asemenea strategie va conduce la o și mai mare solidarizare a sudului global, pentru care războiul și armata reprezintă adevărate realități, potențialul lor este infinit mai mare, cu economii emergente și o mentalitate de agresivitate incomparabilă. Acolo nu este așteptată organizarea batalioanelor, regimentelor și diviziilor provenite din comunitățile LGBTQ+ și nici din rândurile fermierilor revoltați sau generațiilor tinere occidentale obeze și intoxicate de internet.

Salvarea de acești oligofreni vine de la Trump, singurul care mai poate face ceva, să salveze occidentul prin pace. Abia aștept să-i văd pe tembelii de la București, Ciucă și Ciolacu, după ce va câștiga Trump alegerile, cum vor intra ei în război cu rușii, ei cu familiile lor de liberali și pesediști, cu rareșii și turcanii, cu amantele și toți proștii lumii, cu Radu Tudor și Gâdea și Prelipceanu comandanți de divizii în Donbas.