GLOBALIȘTII MIZERABILI DIN UE LA JUDECATA POPOARELOR!

LEYEN, MICHEL, BORELL, WEBER ȘI COMISARII MINCIUNII - ÎN GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI. REVANȘA LUI VIKTOR ORBAN ȘI SUVERANIȘTILOR!

Secta anticreștină și antinațională din UE este în panică. Popoarele europene, copleșite de milioanele de migranți musulmani și aruncate în brațele sărăciei, au început să se trezească.

Urlă acum ca din gură de șarpe Leyen, Michel, Borell, Weber și ceilați agenți ai răului, îmbrăcând blana mieilor: zic despre familie și că migrația trebuie oprită.  Despre LBGT mai nimic. Nu vor să dea socoteală. Vorbesc în același timp despre ”pericolul extremei drepte” reprezentată de Viktor Orban, Marine le Pen și ceilalți lideri suveraniști, cei care și-au asumat adevărul. UM Digi24, Antena3 și celalalte slugi globaliste țipă și ele în delir despre ”extrema dreaptă”. 

 

De ce ”extrema dreaptă”, mizerabililor? Dacă votul popoarelor se îndreaptă spre partidele suveraniste, vă pregătiți să negați democrația? Teama le-a întunecat mințile. Dacă vor pierde, vor răspunde pentru corupție și minciună, pentru distrugerea proiectului european. Moartea lui Kissinger a închis o etapă istorică, iar Soros și Schwab nu se simt bine.

Să ne pregătim de alegeri și în România. Aveți obligația să faceți diferența între adevăr și minciună și, prin votul vostru, să dați o nouă șansă și României. Deloc ușor, sistemul mafiot de la noi și-a îmbrăcat și el lupii în blăni de miei, îi vedem la colindat.