GEORGE SIMION ȘI AUR - DIVERSIUNEA GLOBALISTĂ DIN ROMÂNIA PENTRU 2024

SE PREGĂTEȘTE O NOUĂ GUVERNARE ”DE DREAPTA” CU PNL ȘI USR, IAR LA NIVEL EUROPEAN ÎNCĂ UN MANDAT PENTRU PARTIDELE URSULEI VON DER LEYEN

Multiplele dezvăluiri că AUR este creația globaliștilor în România, se adeveresc azi deplin, Simion făcând pasul oficial. De ce-ar risca totuși, electoratul său fiind naționalist? Intrați într-o spirală a prăbușirii în Europa și SUA, globaliștii își schimbă strategia din mers și se reinventează ca suveraniști, iar conservele ies la lumină. 

Încep cu vizita la Georgia Meloni de la Fratteli d`Italia, partidul pe care Simion îl caracterizează drept ”frate” al AUR. O mișcare politică cu același traseu: intrat în scenă ca ”extremist”, naționalist, suveranist, conservator, populist, radical anti-UE, Fratteli d`Italia a schimbat sensul după câștigarea alegerilor. A abandonat tema migrației, principala temă de campanie care i-a și asigurat succesul, și a devenit susținătorul necondiționat al UE și globalistului Biden. În același timp, Meloni a acționat fățiș pentru ruperea mișcării suveraniste europene reprezentată de Viktor Orban, în scopul formării unei majorități cu globaliștii care conduc azi UE, după alegerile din 2024. Actuala formulă a Comisiei Europene trebuie conservată pentru încă 5 ani și are nevoie de susținerea trădătorilor de la suveraniști. AUR este acolo în mod oficial, declarațiile lui Simion din Italia fiind explicite. Pentru cei care-au gestionat pandemia și războiul pierdut în Ucraina, este o chestiune de viață și de moarte: trebuie să rămână cu orice preț la putere pentru încă 5 ANI!

În aceeași cheie, primirea lui Simion de către Papa Francisc, probabil cel mai important exponent al mișcării globaliste din lume. Susținător deschis al LGBT, mai ales după Sinodul Sinodalității din octombrie, acuzat de mai mulți cardinali și episcopi că a adus modificări de natură dogmatică în Biserica Catolică și a atacat ”depozitul de credință”, învățătura lui Iisus Hristos, Papa Francisc îl primește pe George Simion de la galerie.

Dacă așezăm împreună și declarațiile repetate ale lui Simion că este pregătit pentru o alianță cu PNL și USR, nu mai este nicio urmă de îndoială. O nouă guvernare ”de dreapta”, acea dreaptă globalistă totalitară înființată de Băsescu și Monica Macovei - oamenii lui Soros -, este pregătită după 2024. Consilierii sorosisti ai lui Cristian Terheș din Parlamentul European n-au fost degeaba.

Alt semn indiscutabil: prezentarea vizitelor lui Simion de întreaga presă globalistă, ca un imens succes.

Va fi confiscată în totalitate și definitiv mișcarea suveranistă din România? Sunt două modalități să ne opunem. Prima, lansarea unui format politic suveranist real, în cel mai scurt timp. A doua, să înfrângem cenzura și să informăm populația despre diversiunea AUR, să nu se lase mințită!