DAN VOICULESCU - BLESTEM GREU PE CAPUL ROMÂNILOR

Istoria sinistră a României post-comuniste îl va consemna pe Dan Voiculescu, șeful Grivco și al Antenelor, în top 10 printre cele mai toxice personaje. Cu o voință și tenacitate rare, omul s-a băgat în toate jocurile mari cu bani mulți, influență și trustul de presă. S-a crezut și se crede salvatorul națiunii, un securist semianalfabet (nici vorbă din elită), convins că românii nu pot trăi fără el.


 

A ajuns până într-acolo să se creadă mare doctrinar - o aberație, nu există doctrina umanistă - și să-și facă partid. Din 4 în 4 ani a pus Antenele și pe Gâde la schimb, cu ceva șantaj, iar PSD-ul, redus mintal, i-a băgat câțiva ipochimeni prin parlament, guvern, agenții, PE, să fie primit pentru ”dom Profesor” - vomitiv. A ajuns să-l medalieze și Daniel, Patriarhul, de neînțeles și de neacceptat: pentru domn Profesor orice.

Antena 3 a intoxicat de ani și ani națiunea, cu aceleași sinistre personaje: diabolizează, manipulează ordinar, intimidează sau înalță pe oricine plătește sau este în grațiile lui ”dom Profesor”. Cenzura și propaganda sunt ”principiile” sacrosante, pe față. Inspiră teamă, practică răzbunarea. Partidele parlamentare cotizează cu milioane de euro din bani publici, își cumpără laudele sau tăcerea: burțile Varanului și echipei de hiene sunt mereu înfometate.

Blestem greu pe capul românilor, mult mai greu decât ne putem imagina. Pe lângă Varanul, până și Băsescu sau Iohannis sunt mici copii. Se pregătește pentru 2024 - pestilențial! Am senzația că până nu se duce pe veșnicele plaiuri ale vânătorii, nu scăpăm!