Și totuși, de ce în țările unde procentul vaccinării este foarte mare, procentul îmbolnăvirilor e cel mai mare?

 În România boala vine de acolo! De ce nu ne explică Gheorghiță și Arafat? 

 Mulți savanți, epidemiologi, specialiști de înaltă clasă, au avertizat de multă vreme că:

1. în timpul epidemiilor nu se face vaccinare, pentru că virușii fac mutații, iar vaccinurile devin inutile: cu cât vaccinezi mai mult, cu atât mutațiile sunt mai diverse și mari. Este vorba despre un principiu al medicinei și nu se referă la această epidemie, ci în general: nu vaccinezi în timpul epidemiilor. Și, atunci, de ce au procedat în contra principiului? De ce nu s-au concentrat pe tratamente, ci pe vaccinare? Uite că azi ne aflăm la a treia mutație majoră - omicron -, și e posibil să vina a patra, a cincea ș.a.m.d. Cine răspunde?

2. vaccinurile aplicate în pandemie slăbesc imunitatea și expun organismul cu atât mai mult. Nu se vede azi? Și, în loc să vină cu alte soluții, mă gândesc la tratamente, ei zic că doza a treia și a patra să devină obligatorii! Și dacă vaccinurile sunt inutile în fața noilor variante, de ce să le tot facem? Doar pentru că au fost plătite și trebuie cumpărate altele?

Au vreo legătură cele spuse mai sus cu faptul că țările cu procentul cel mai mare de vaccinare au acum și numărul cel mai mare de îmbolnăviri? Nu e cam logic că da? Gheorghiță și Arafat ar zice cu siguranță că NU! Pai, cum să zică DA, după ce de mai bine de 1 an ne-au înnebunit cu vaccinarea, au cheltuit miliarde, au pus restricții abuzive și oamenii tot au murit pe capete?

Și încă un lucru. În toată UE România e blamată că nu e suficient vaccinată, dar, culmea, noi suntem în zona verde, iar ei în zona roșie! Și, mai mult, boala vine de la ei, de prin Italia, Franța, Germania, Marea Britanie! Cum vine asta? Dacă ar fi fost invers, probabil că ne puneau la despăgubiri și ne luau țara pentru două secole! Delta nu e britanică? De ce ne îmbolnăvești, stimată UE, tu, care ești campioană în toate, cu deosebire la vaccinare? Vei vrea să ne și pedepești pentru asta, că ne încăpățânăm să fim sănătoși?

 Viitorul va dovedi cine a avut dreptate. Nu vă temeți, adevărul nu va putea fi ascuns. Repede!