Mesajul PNȚCD: 2022 - Balanța se înclină spre suveraniști în România și Europa! Linii de luptă

După trei decenii de hegemonie a globaliștilor prin promisiuni mincinoase și idolatrizarea corectitudinii politice împotriva demnității umane, a națiunilor și a lui Dumnezeu, comedia se apropie de sfârșit. Ei, globaliștii neomarxiști, sunt responsabili de toate relele, de o lume distrusă de crize sistemice, politice, economice și sociale, dar, mai ales, de criza morală: o lume căzută în infern, care s-a auto-devorat, lipsită de speranță, în care represiunea și violența au rămas singurele instrumente de salvare de la anarhie.

Tirania este astăzi ultima fază a globalismului, cum s-a întâmplat mereu în istorie, când Lucifer a fost pus în locul lui Dumnezeu, când utopiile omului nou, omul-Dumnezeu, omul idolatru, au folosit libertatea pentru a ucide libertatea. 

Forțele suveraniste au fost reprimate dur, liderii fiind ostracizați de imensul aparat de propagandă și represiune, opinia publică fiind înșelată. Cu promisiunea că fericirea și bunăstarea vor fi aduse pentru toți pe pâmânt, de către o oligarhie care a acumulat întreaga bogăție și putere. Este astăzi vreo națiune fericită? Dar lumea în ansamblul ei? Noile tehnologii l-au putut înlocui pe Dumnezeu? Din contră, vorbele lui Petre Țuțea, acest ”Socrate oceanic”, cum l-a numit Emil Cioran, sunt astăzi mai puternice ca oricând: ”Nu te duci cu racheta la Dumnezeu.” Nu-l poți înlocui pe Dumnezeu cu tehnologia.

 

PNȚCD a trecut prin lupta cumplită, trece încă. Și, dacă în anii 90 și 2000 unii lideri s-au lăsat înșelați de mirajul minciunii, am reușit să readuc partidul pe temeliile străvechi ale credinței și națiunii, la matca principiilor fondatorilor. De aceea suntem astăzi singurul partid cu legitimitate istorică, întruparea conștiinței naționale. 

Este nevoie acum de coagularea forțelor suveraniste naționale și, în același timp, de conectarea cu forțele suveraniste europene, ca o necesitate istorică. Globaliștii sunt orbiți de putere și lăcomie și nu vor ceda, cu toate că nu mai au nicio soluție. Trebuie să fim conștienți că nu lupta împotriva lor este obiectivul principal, ci pentru a ne salva propriile noastre familii și națiuni, însăși construcția europeană ca Europă a națiunilor: globaliștii sunt deja condamnați de istorie. Fără o mișcare națională și europeană suveranistă, totul se va scufunda în violență, iar democrația va fi distrusă definitiv. Popoarele nu pot accepta ca Europa să fie transformată în gulag.

PNȚCD, partidul pe care întreaga clasă politică și armata de propagandă neomarxistă l-a vrut dispărut, își va duce mai departe misiunea istorică, cu martirii și modelele sale, cu credința în neam și în Dumnezeu!