PNȚCD DĂ ÎN JUDECATĂ DIGI 24 - AU PORNIT ATACURILE MÂRȘAVE ALE NEOMARXIȘTILOR ÎMPOTRIVA SUMMITULUI DE LA VARȘOVIA!

 Un articol halucinant a apărut astăzi pe site-ul Digi 24, care, citând un fals comunicat de presă, transmis probabil de persoane aflate în afara partidului și cercetate penal - nenominalizate -, susține că eu nu mai sunt Președinte PNȚCD și am fost prezent la summit-ul de la Varșovia ca persoană fizică! 

Jurnaliștii Digi nu mi-au solicitat punctul de vedere și nici nu au consultat Registrul Partidelor Politice al Tribunalului București, unde sunt înregistrați oficial toți președinții partidelor, registru public. Verificările erau obligatorii potrivit codului profesiei de jurnalist. Ultimul Congres înregistrat al PNȚCD a avut loc în 8 august 2021. 

Se dovedește încă o dată că Digi 24 nu este decât o oficină de propagandă neomarxistă, responsabilă pentru campanii de presă ideologice, fără legătură cu deontologia jurnalistică elementară. În acest sens, articolul este legat de summitul de la Varșovia, unde România a fost prezentă prin delegația PNȚCD pe care am condus-o, fiind prezent europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș, prim-vicepreședinte al partidului. Invitația la summit mi-a fost transmisă de Jaroslaw Kaczynski, Președintele PiS, fiind prezenți reprezentanții tuturor partidelor europarlamentare.  

Digi 24 are ca temă dezinformarea opiniei publice cu privire la întregul summit, în nota brutală a adversarilor Grupului suveranist din UE. Prezența personalităților europene, Jaroslaw Kaczinski, Viktor Orban, Mateusz Morawiecki și Marine Le Pen au creat panică, inclusiv în mediile subversive de la București, care au pornit un atac fulminant de manipulare a opiniei publice: cenzura, minciuna și dezinformarea de natură totalitară, un atac la libertatea de expresie și dreptul la opinie, garanțiile democrației. Cine nu este de acord cu ei trebuie demonizat și intimidat, în cultura violenței și urii pe care o propagă sistematic. 

PNȚCD va depune de îndată acțiune în justiție împotriva Digi 24. 

Să fim solidari pentru adevăr!

-Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD