Plutonierul Ciucă și-a depus mandatul plutonierului major Iohannis! Gloata PSD, cu sergenții în frunte, a luat poziția de drepți - pupat piața independenții

Ce s-o fi întâmplat, oare?

Tocmai venit de la piramide și golf, Iohannis s-a trezit că vagabonzii de la partide și parlament fluieră a sărăcie și vrea să mănânce și gura lor. Într-atât de foame, încât mârâie pe la colțuri a turbare! Iar prostimea e multă și, cine știe? N-ar fi mai bine să li se arunce niște grăunțe și să-și vadă de vacanțe și luna de miere cu Carmen pentru încă trei ani, primind în schimb și aplauze? 

Zis și făcut. Cu Cîțu, Rareș, Gorghiu, Falcă și Roman de la sculărie, nicio problemă, iar cu Ciolacu, Tudose și PESEDE-UL l-a costat doar un telefon, probabil la Ursula sau unul ca Sassoli: nici nu s-a deranjant să-l sune chiar el pe Marcel, tot de la sculărie. Disprețul sasului e cunoscut, cu iobagii nu se vorbește. Și gata.

S-a și format coaliția salvatoare a națiunii! Cu toții la troaca cu bani de la UE și bugetul de stat, ciuma roșie și galbenă la un loc. Patrioții care vor învinge pandemia și ne vor duce în rai. Aplauzele au și început să curgă de la presa aliniată: că sunt maturi, că au trecut peste orgolii de dragul oamenilor și al țărișoarei...

Tot e bine! Că pesedeul are măcar o școală de cadre moștenită de la Iliescu și Năstase, deși lași și trădători mai vicleni, în comparație cu peneliștii și useriștii care au probleme cu capul, psihopați de-a dreptul.

Vor putea, oare, să mai păcălească încă o dată poporul? Hai să vedem!