Certificatul verde – Semnul Globalismului

Certificatul verde este ilegal și neconstituțional și încalcă tratatele privind drepturile și libertățile fundamentale. Flagrant și indiscutabil. Culminând cu interzicerea dreptului la muncă, prin urmare la supraviețuire. Este vorba despre impunerea prin constrângere de neînlăturat a obligativității vaccinării: chiar și cei care impun astfel recunosc formal că vaccinarea nu este obligatorie - și totuși o impun!

 

În condițiile în care comunitatea științifică medicală internațională nu este nici pe departe consensuală cu privire la siguranța vaccinurilor, fiind pusă în primejdie sănătatea și viața oamenilor și fiind asumate ”pagubele colaterale”: unii oameni, chiar în limitele procentelor recunoscute științific, vor fi nenorociți pe viață sau vor muri.

Nu sunt acceptate nici măcar excepțiile, și anume persoanele pentru care medicul poate contra-indica. Victime asumate de acești psihopați sadici.

Sunt complici toți cei care participă la acțiunea de propagandă, amenințare și șantaj, cei care impun generalizat teroarea.

În condițiile în care există azi soluții, și anume tratamentele, testările sau alte măsuri paleative și temporare. Soluții care sunt refuzate pur și simplu din motive politice, statale și para-statale, în contra voinței unei imense părți a populației.

N-ar fi fost posibil așa ceva, dacă n-ar fi existat susținerea generică a instituțiilor europene, conduse de globaliști. Pentru ei, se dovedește azi integral, oamenii sunt doar numere, fără demnitate, libertate și dreptul la credință și Dumnezeu.

Se vede azi, mai mult ca oricând, că invocarea drepturilor și libertăților cetățenilor reprezintă pentru ei doar o armă politică de presiune și șantaj. Când  exercițiul acestor drepturi este indezirabil pentru neomarxiștii fără Dumnezeu, atunci sunt suprimate fără nicio limită, cu o violență exorbitantă.

Cenzura a devenit și ea o ”normalitate”, scuzabilă sau, din contră, chiar o virtute, iar ”elitele intelectuale” au fost primele care au consimțit. Gulagul consimțit.