Totuși, Iohannis are simțul umorului

Clar că lui Klaus Iohannis îi plac glumele. Regretabil este că ,pentru jocurile politicianiste, ale lui și ale grupului de interese pe care îl reprezintă, omul face glumele pe spinarea românilor. Ce poate fi altceva decât o glumă macabră nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier desemnat. Ori cum a zis el, la sanchi, premier-candidat?!
Așa cum s-a dovedit , încă de când a fost propus de Crin Antonescu, ca opțiune a defunctului USL pentru funcția de premier, Iohannisl e operat de glanda ridicolului. Propunerea Cioloș „premier candidat” o face pentru a nu lăsa impresia că a rămas fără o soluție, pentru că ăsta e adevărul: Klaus nu mai are soluții!

El trebuie să aștepte, să se „ardă” etapele constituționale, care să ducă Sabia lui Damocles deasupra capului parlamentarilor. Atunci, parlamentarii, care majoritatea au cheltuit la greu pentru mandatul pe care îl dețin, speriați de posibilitatea dizolvării parlamentului, vor vota orice ce va propune Iohannis. 

Foca de la circ, de o va propune Iohannis, atunci foca de la circ va fi premier! Ori Cîțu?! Ori oricare alt servant al despotului și a planurilor lui!

Și să vezi atunci. De la situația ireconciliabilă de azi, la „ultima ratio”, cu glasuri sparte și discursuri demagogice, cei ce azi au scos săbiile, atunci le vor pune ușurel în teacă și, la unison vor striga din alea cu țărișoara, poporul, românii, Munții Carpați, Marea Neagră, oița bârsană din Miorița ori ciobănașul cu trei turme de oi, care musai trebuie apărate, de jalea ce vine pe vale. La acel moment, nici chiar ciobanului unguresc nu îi va mai arde de trădare, pentru că, nu e așa? Și UDMR vrea la guvernare!Doar la guvernare!