Klaus Iohannis – Joaca de-a politica

Desemnarea lui Dacian Cioloș de către Klaus Iohannis, la pachet cu refuzul PNL de a negocia cu acesta, evident calculat, este un alt joc de-a politica, pe cârca poporului. Nici vorbă despre soluții pentru țară, pentru pandemia pe care voi ați alimentat-o, pentru economia prăbușită și în agonie - cu excepția intereselor multinaționalelor ridicate la închinat.

Miza? Distrugerea USR și preluarea din electoratul acestuia - lucru care nu se va întâmpla -, și, în bună parte, scârbit chiar el de atâta minciună, incompetență și trădare. Consultanții cred că, dacă Rareș Bogdan, și Gorghiu, și Vîlceanu, și Roman, și Cîțu, vor urla de dimineața până seara că USR=PSD+AUR, ține de foame. Ce prostie! PNL se izolează și se compromite cu atât mai mult, asumându-și singur dezastrul.

Se așteaptă eșecul lui Cioloș și noua propunere cu același Cîțu. Și ce-au rezolvat? Furia oamenilor va crește exponențial, de foame! Până și Orban a înțeles asta, forțat și el să-i rupă pe liberali, împreună cu un electorat loial, gata să-i primească falsa victimizare.

Ați sacrificat patru luni de guvernare pentru a-l alege pe Cîțu președinte, și încă vreo trei-patru pentru a ieși din criza politică, dacă veți reuși. S-a terminat! Cât de proști îi credeți pe români? Ați devenit și ținta #rezist, care vă va mânca, cu oase cu tot: rămăseseră de ceva timp fără obiectul muncii.

Unde sunt banii promiși? Doar pentru voi?