Niște „ciolaci oportuniști”...

 Pe bune eu nu înțeleg faza cu PSD-ul care susține guvernul. Adică o pricep, că e ordin de zi pe unitate, că or să ne aburească cum că și Europa e condusă de marea coaliție populari europeni (cu accent pe silabele din mijloc) și socialiștii europeni. Pricep chestiile astea. Nu pricep cum e chestia cu demnitatea la ăștia ai lui Ciolacu. Bă cât i-a „vămuit” Iohannis, cum a șters cu ei pe jos, cu și-au târâit chestiile alea genitale pe imaginea lor și i-au fugărit, înghiontit, legat cu DNA-ul și acum ei îi vor susține proiectul politic.

Și care proiect politic? Lăsând la o parte japca și urgia pe care o promovează și o pune în practică, vorbim de un proiect politic al PNL. Al acelui PNL pentru care PSD-ul puțea nu mai departe de săptămâna trecută. Cât de compromis, șantajabil, oportunist, mediocru și obedient să fii, dacă îți vinzi bruma de demnitate și credibilitate pe cine știe ce avantaje politice efemere, să cedezi la cine știe ce amenințări? Cum să faci blatul cu torționarul tău, cu călăul tău?


Întreb, nu pe Ciolacu, nu pe Stănescu, nu pe Dâncu, ori restul ciolacilor. Îi întreb pe cei mulți, care au votat PSD, care s-au certat cu prietenii și vecinii pentru PSD, pe ăia de au fost militanți înverșunați, adevărați talibani. Cum vă simțiți fraților?

Eu de rahat! Și recunosc. Și eu am fost unul care credeam că aia e direcția, doar că m-am „vindecat” după ce l-au arestat pe Dragnea. Și nu pentru că aș fi crezut că Dragnea era lumina. Părea doar un om cu bune și rele, dar cu principii de guvernare corecte, pe care parcă era dispus să le și pună în practică. Credeam în puseurile suverane, ale lui și ale PSD-ului de atunci. Dar la arestare parcă am văzut pentru prima dată începutul vânzării, ce tocmai o încheie Ciolacu și ciolacii în zilele următoare!