CERTIFICATUL VERDE - cea mai gravă decizie politică a secolului: moartea democrației! dictatura sanitară mai gravă decât bolșevismul!

Certificatul verde nu este o chestiune medicală, ci politică. Se instaurează obligativitatea vaccinării în mod explicit. Cine nu se vaccinează nu este doar discriminat, ci își pierde șansa de a supraviețui în societate, la locul de muncă, în familie, pur și simplu moare de foame. 

Teza că este singura formulă de ieșire din pandemie, este falsă. Era cu mult mai simplu, eficient și democratic, să fie dispus un nou lockdown  de 30 de zile, însoțit de prevenție prin tratamente, nu doar în România, ci în toată Europa. Cu vaccinarea pentru cei care își doresc și imunizarea celor care trec prin forme ușoare de boală. Cu măsuri de sprijin economic din partea statelor, care poate fi recuperat după revenirea la normalitate.

Certificatul verde nu rezolvă nicio problemă de fapt, cum se vede. Pandemia n-a fost deloc oprită, nici măcar încetinită. De ce nu se vede eficiența acestuia, deja? Pentru că nu este soluția la criza medicală. Din contră, pare că prelungește și alimentează criza.

Care este, atunci, adevărata motivație? Politică. Un cumplit experiment, în scopul unei resetări universale, un nou clamat început pentru ”fericirea popoarelor”, de esență marxistă. Divizarea societăților și controlul lor, sub amenințarea morții. Cei care nu se vaccinează au devenit dușmanii de moarte ai vaccinaților, un război civil în plină derulare. Nevaccinații sunt țapul ispășitor, cei vinovați de toate, nu numai de pandemie: de dezastrele economice, de criza energetică și alimentară, că nu merge învățământul și, mai ales, sistemul medical, de criza politică. Ei sunt ”chiaburii”, noii ”dușmani ai poporului”! Și trebuie pedepsiți! Ne aflăm la debutul unei mari vânători de oameni: nevaccinații vor fi, în curând, arestați în masă și vaccinați cu forța, li se va refuza dreptul să cumpere și să vândă, să studieze și să profeseze. În momentul în care vaccinații vor deveni marea majoritate, vaccinul va deveni principala temă politică a partidelor în fuga după voturi. Mă aștept ca nevaccinaților să li se restrângă inclusiv dreptul la vot.

Va rezista acest regim al excluderii și pedepsirii? Nu! Pentru simplul motiv că, la final, odată victorioși, vaccinații vor descoperi că trăiesc într-o lume cu mult mai urâtă și dezgustătoare, iar libertatea e mai de preț. Asta s-a întâmplat mereu în istorie. Și nu se poate învăța din istorie. Posibil să fim nevoiți să plătim prețul, din nou!

Certificatul verde este o măsură pur carcerală, de pedepsire, iar nu o soluție pentru depășirea pandemiei, cum se vede deja.