2 Cîți, din care unul e sigur vaccinat

Hai popor, că mâine, după ce întoarce naveta de la Sibiu, mai după prânz, vin și consultările pentru facerea guvernului. Să vezi frumusețe de soluție de nou guvern. Îl scoate Iohannis din joben, mai ceva decât magicianul iepurele alb. Ops, dar stai că asta cu magicienii e a useriștilor, că ei, când erau în funcție, o ardeau cu magicienii.

Nu știu care a-ți văzut, dacă nu a-ți văzut vă zic eu. Chiar zilele astea, când Cîțul nostru se ține cu dinții de scaunul de premier, Cîțul lor, al ălora din Austria, și-a dat demisia din funcția de cancelar, pentru a salva coaliția de guvernare.

Sebastian Kurz a demisionat din cauza unor acuzații de corupție. Cîțului nostru poate să îi fluture ăștia prin fața ochilor și un tramvai. Nu pleacă, punct! Și cu mișto-uri din alea de copil cu dizabilități, de genul: Sâc, că n-ai ce să-mi faci! Sâcul era pentru popor, bineînțeles.

Diferența e că(?!)cîțul nostru, scuzați cacofonia, știu că miroase, da’ e de la ei), împreună cu Klausul națiunii a luat țara în arendă „pă persoane” fizice și nu au de gând să o dea prea curând înapoi. În fond, la alegeri, când au prostit poporul, ei au zis că l-au prostit până în 2024. Și sunt oameni de cuvânt, treaba e serioasă, nemțească, ei nu își i-au vorba înapoi.