COMASAREA ALEGERILOR REPREZINTĂ O LOVITURĂ DE STAT

Democrația este primul dintre principiile constitutive ale PNȚCD enunțate de Iuliu Maniu - ”democrație desăvârșită, morală creștină, patriotism luminat și dreptate socială”. Lupta partidului împotriva dictaturii lui Carol al II-lea și împotriva regimului comunist și post-comunist a marcat istoria națională, sute de mii de țărăniști și mari lideri plătind cu prețul vieții. 

            Un nou regim anti-democratic a fost instaurat de Klaus Iohannis și instrumentele sale de guvernare, PSD-PNL, marionetele regimului dictatorial instalat la Bruxelles de oligarhia globalistă, care are drept obiectiv declarat distrugerea suveranității poporului, identității naționale, familiei și religiei noastre creștine.

Ultima acțiune împotriva democrației regizată de PSD-PNL este comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerile locale, acțiune care însumează toate elementele unei lovituri de stat. Realegerea Ursulei von der Leyen în funcția de Președinte CE și guvernului globalist de la Bruxelles pentru un nou mandat de cinci ani, prin manipularea votului românilor, este obiectivul loviturii de stat. În acest scop, PSD-PNL au modificat legea electorală, fiind încălcate art. 2, art. 31, art. 16, art. 8, art. 30 și art. 38 din Constituție. 

         Astfel, potrivit art. 2 din Constituție, delegarea suveranității poporului către organele alese se poate face numai prin ”alegeri libere și corecte”. În lipsa ”alegerilor libere și corecte” nu există democrație. Art. 31 din Constituție obligă statul să garanteze accesul cetățenilor la informațiile de interes public, iar art. 30 interzice cenzura. Aceste norme constituționale garantează dreptul poporului de a vota în cunoștință de cauză.

 Campania pentru alegerile locale, unde sunt implicați sute de mii de candidați, temele de dezbatere privind politicile locale deturnează campania și votul pentru europarlamentare. După cinci ani de dictatură neomarxistă a Bruxelles-ului, PSD-PNL făcând parte din guvernare, românii sunt împiedicați să voteze în cunoștință de cauză. Se interzice, de fapt, orice dezbatere despre abuzurile și discriminările Uniunii față de România, pentru a se mai câștiga încă o dată alegerile. 

Prin comasare se încalcă deopotrivă art. 16 și art. 8 din Constituție privind ”egalitatea de șanse” și ”pluralismul politic”, partidele de opoziție fiind discriminate și lipsite de șansa de a-și face cunoscute programele politice. A fost încălcată și interdicția modificării legislației în anul electoral, o garanție esențială a ”corectitudinii alegerilor, partidele aflate la guvernare neputând să schimbe legislația intempestiv, ca element surpriză.  

Manipularea alegerilor constă în transferul votului pentru aleșii locali către mandatele europarlamentarilor PSD-PNL, aceasta fiind singura formă de rămânere la putere a globaliștilor atât în România, cât și la nivelul UE. Numai furtul alegerilor îi mai poate salva. 

Comasarea din 2024 reflectă tehnica juridică proprie loviturilor de stat, de suprimare a Constituției prin norme inferioare, care suspendă drepturile și garanțiile constituționale, și este comparabilă cu lovitura de stat din 1938 a lui Carol al II-lea, lovitura din 1946 a bolșevicilor, prin care au fost furate alegerile câștigate covârșitor de Partidul Național Țărănesc, precum și lovitura din 1989-1990 prin care a fost deturnată voința poporului.  

Susținerea de către PSD-PNL a Ursulei von der Leyen și camarilei sale - responsabile de distrugerea UE și discriminarea sălbatică a României pentru încă un mandat de cinci ani reprezintă o crimă împotriva poporului. Cele două partide sunt, în realitate, instrumentele oligarhiei de la Davos, obiectivul lor fiind implementarea Marii Resetări în România. Orice mijloace vor fi folosite de către această oligarhie sinistră pentru rămânerea la putere, nu doar în România, ci în întreaga Uniune Europeană. Popoarele se confruntă cu unul dintre marii monștri apăruți în istorie.