TRUMP CÂȘTIGĂ AMERICA! EVOLUȚII GLOBALE PE UN SINGUR SENS!

 Donald Trump este în al șaptelea an de război cu elita globalistă americană și mondială. În cei patru an de mandat s-a aflat în stare de asediu, iar după ieșirea din mandat hărțuirea a fost la ordinea zilei. În paralel, Hillary Clinton a fost exonerată, iar Biden și familia nu pățesc nimic, în pofida probelor arhievidente.  Cu toate astea, Trump este deja în câștigător, americanii îl urmează. 



Ce înseamnă asta? Că întreaga politica internă și externă americană merge în gol, Trump promițând că va schimba totul. Va închide războiul din Ucraina în 24 de ore, va scoate SUA din NATO, va modifica radical politica privind migrația, se va opune agendei decarbonizării, lui Soros și Schwab. Și, dacă totul va fi anulat, ce este de făcut? Liderii europeni care l-au pus la zid pe Trump ar trebui să-și facă deja bagajele, va fi neiertător.

 

Între timp, lucrurile sunt din ce în ce mai rele sub conducerea globaliștilor: armata ucrainiană este aproape de colaps; în Israel Netanyahu are probleme uriașe, pericolul unei condamnări din partea Curții Internaționale de Justiție pentru genocid putând avea consecințe incalculabile; rebelii Houthi din Yemen au paralizat comerțul în Marea Roșie, cu efecte economice globale; bazele americane din Irak și Siria se află sub tirul milițiilor islamiste; guvernul irakian cere oficial SUA să-și retragă trupele - americanii refuză; Rusia și Iranul au semnat un pact de asistență militară reciprocă; de la 1 ianuarie BRICS și-a lărgit componența; în Germania și Europa au izbucnit mari mișcări de protest; în Polonia tensiunea între guvernul globalist și vechiul guvern suveranist escaladează de la o zi la alta; în Franța este numit premier un homosexual, care îl numește pe amant ministru de externe... Davosul se reunește și solicită ”încrederea” lumii pentru tot ”binele” făcut și, mai ales, pentru ”binele” care urmează să-l facă!