”AUR -LIPSA DE VIZIUNE SAU, DIN CONTRĂ, CONFIRMAREA TRĂDĂRII: ”PAVELESCU NU POATE FI CONTROLAT!”

 Am fost rezervat de la bun început, chiar dacă n-am dat crezare tuturor informațiilor că AUR este o creație subversivă pe modelul USR, în oglindă, a structurilor globaliste. Drept răspuns, m-am confruntat cu un atac brutal împotriva PNȚCD, condus de săgeata Terheș și cumpărații din partid. Hărțuirea partidului cu acțiuni în justiție promovate de Terheș și unul dintre vânduți, Dăncuș, încercări de puciuri, au fost coordonate de Simion. Săgețile Terheș și Dăncuș au falsificat acte și ștampile, au furat documente din partid, au dat atacuri informatice asupra paginii și domeniului partidului, acțiuni infracționale vădite. Am câștigat toate cele 10 procese lansate de cei doi cu acte false, definitiv, după presiuni uriașe pe care le-au pus pe judecători, cu o întreagă firmă de avocatură complice. Cei doi și alții au acum dosare penale. Voi dezvălui în curând detalii - m-am abținut până la finalizarea proceselor și n-am dorit să aduc partidul din nou în scandalul public.

De unde această determinare, în condițiile în care am fost deschis discuțiilor pentru configurarea unei platforme politice suveraniste, fără a exclude AUR? Răspunsul a venit din zonele gri: ”Pavelescu nu poate fi controlat!” Nu, nu pot fi controlat, perioadele de naivitate în politică s-au încheiat de mult pentru mine. Alții nu doar că sunt controlați, dar se și oferă, cu sârg, puterea și banii întunecându-le mințile, neam de trădători de țară.

Noile transferuri de la PSD, PNL, USR etc. în AUR nu fac decât să confirme planul sistemului, cu siguranță cea mai mare diversiune politică de după 1990, pentru 2024. AUR este planul de repliere și de salvare al sistemului controlat. Altfel nu se poate înțelege: n-aveau nevoie de asemenea mișcări compromițătoare, este prețul pe care trebuie să-l plătească și e doar începutul. Mă îndoiesc c-ar fi vorba despre lipsă de viziune și experiență politică, scuza nu poate fi acceptată, iar declarația lui Simion dorește să facă guvern cu PNL și USR nu se poate traduce altfel și-ar trebui să înfricoșeze electoratul AUR, orbit de frustrări. 

S-ar putea să se fi grăbit. Românii s-au mai deșteptat și nu vor mai putea fi păcăliți așa de ușor. Le dau un semn celor care sunt dispuși să participe la un astfel de proiect, de confiscare a mișcării suveraniste și punerea ei în brațe forțelor globaliste, al căror potențial de bani și de manipulare este exorbitant. Nu există păcat mai mare decât trădarea pentru creștini, iar adevărul va ieși oricum la lumină!