E prea cald, chiar și numai pentru a ne gândi la împerechere!

 Bro, că lumea nu e normală, e deja o afirmație apriorică. Dar să te iei de Sorana Cîrstea pentru că a enunțat un deziderat, un crez personal, o dorință proprie cu privire la societate, asta e prea mult!

De fapt, chestia asta cu ideologia de gen, băgată cu forța în capul vechilor și noilor generații, mie mi se pare aproape un viol generalizat, bașca plătit de noi toți. Să nu discriminăm pe nimeni. De acord. În final, nu e treaba mea care, cu cine, cum și în ce poziție își petrece timpul în dormitor.
Totuși, rațional, anatomic, familia formată din bărbat și femeie reprezintă baza generațională a unui popor. Că tu vrei să crezi că doi indivizi de același sex fac altceva decât lucruri contra naturii, asta e chiar treaba ta, dar nu văd de ce mă obligi pe mine să cred chestia asta ori să îți dau dreptate.
Mai nou, la nivelul mUE se discută despre rezervarea unor locuri de muncă, unor locuri la admiterea în instituțiile de învățământ superior, mă rog, în acele etape evolutive ale vieții condiționate de concurență, pentru indivizii care merg cu spatele pe autostrada vieții, ca să nu fie „chipurile” discriminați!? Abia aici mie mi se pare o problemă. Abia această discriminare pozitivă pune pe acest gen de indivizi eticheta discriminării.
Adică? Păi, adică ce treabă are „mututul”, poziția în care hotărăști să te așezi, cu știința de carte, cu competența, cu profesionalismul cerut de examenele și concursurile pe care viața ți le scoate în cale?!
Și cum ar fi dacă un individ banal din punct de vedere al genului, normal din toate punctele de vedere, merge la un concurs unde locul e rezervat celui care are mai multe viteze numai cu spatele?
Ce îi spune recrutorul ori angajatorul? Bre ești competent, ai experiența necesară, știi treaba bine, dar nu poți fi angajat că nu te lași înghiontit din spate în autobuzul RATB cu care vii la muncă?! Păi asta nu e discriminare? E ca și cum i-ai refuza angajarea pentru că e ortodox și tu angajatorule vrei un catolic pe postul ăla de l-ai scos la concurs.
Cu asemenea reguli chiar tu făcătorule de legi în societate îi scoți pe ăștia cu problema în față, îi evidențiezi, îi închizi într-un țarc, precum pe girafe la zoo.
Și ce te faci dacă ăla normalul zice: Bre eu sunt exact ce vă trebuie. Am experiență, știu să fac ce vrei tu și mai dau și cu spatele din când în când! El zice astea pentru a-și atinge scopul și pentru a obține postul, de fapt el fiind un individ așa cum a definit natura ori divinitatea regulile împerecherii și înmulțirii indivizilor din specia homo sapiens.
În fapt, angajatorul habar n-are ce și cum face ăla în materie de gen, sex ori alte tâmpenii din astea. Ce faci legiuitorule? Introduci probă obligatorie de lucru în materie de preferințe sexuale? Aștepți să i se scoale ăluia, ca la clinicile de colectare de spermă, după care chemi unul din firmă, ca să vezi dacă poate candidatul să manevreze anumite utilaje, să facă anumite operațiuni tehnologice peste mână, alea cerute de condițiile de gen ale postului pe care vrea să îl ocupe? Îl pui să îți povestească ultima dezamăgire avută în dragoste? Îl pui să îți arate poza miresii, dacă e însurat? Cum? Cum devine această utopie?
Prin urmare, revenind la Sorana Cîrstea, de ce este blamabilă și numele ei este pe buzele tuturor curcubeilor pentru că a spus cu voce tare o dorință personală în acord cu principiile ei de viață, cu mersul normal al societății? Mâine, poimâine o să îi reproșați că a jucat un meci cu un epilat integral, că a observat că oponentul e mai fragil și că a dat cu răutate în mingea de tenis și că l-a învins numai pentru că era pidosnic și nu pentru că voia cu adevărat să câștige meciul!
Toate reac