Întâlnire de nivel zero: Vladimir Putin - Viktor Orban. Ungaria se impune ca lider al Europei! Cum o țară mică a reușit să conducă ”misiunea de pace” cu Rusia? Felicitări Viktor Orban!

Viktor Orban a devenit, fără dubiu, adevăratul lider al UE, după întâlnirea recentă cu Vladimir Putin la Moscova. A reușit ce n-au putut să facă nici Macron, Președintele Franței, nici Scholz, Cancelarul Germaniei și nici măcar Biden. A dovedit că este posibilă o cooperare reciproc avantajoasă cu Rusia lui Putin, obținând pentru unguri ceea ce nimeni n-a reușit s-o facă: cele mai ieftine gaze pentru următorii 15 ani și cooperări în alte domenii economice, dar și o posibilă normalizare a relațiilor în chestiunea ucrainiană. Același Orban care a declarat răspicat că nu va sprijini Ucraina în conflictul cu Rusia, atâta vreme cât minoritatea maghiară din Ucraina este discriminată.

Iată ce-a reușit să facă cel mai demonizat lider european, sancționat mereu de oligarhia bruxelleză și cercurile globaliste sorosiste, cel care și-a apărat cu dârzenie poporul, tradițiile, identitatea culturală, credința creștină și familia! Cel care a adus bunăstare și respect pentru nația sa!