PNȚCD este singurul partid care apără România în Europa! Dorim realizarea unei platforme suveraniste, care să coalizeze forțele naționale

Aflat sub o cenzură generalizată și presiuni uriașe de scoatere de pe scena politică în ultimii 22 de ani, inclusiv prin preluarea ostilă de fostul PDL și PNL, PNȚCD a rezistat eroic și a devenit singurul partid recunoscut de mișcarea suveranistă europeană și, totodată, singura voce de libertate a României în UE. 

Salvarea PNȚCD și lansarea lui în prima linie a luptei pentru libertatea Românilor, în spiritul marilor noștri înaintași, nu a fost un joc al întâmplării, ci rodul unei strategii complexe și ferme, pe termen lung, strategie care-și arată azi roadele binemeritate. Felicit conducerea partidului și organizațiile județene care au ținut cu demnitate sus steagul României, rezistând manipulărilor de orice fel și atacurilor permanente, cu credința în Dumnezeu.

Astfel, PNȚCD a devenit membru fondator al Alianței partidelor suveraniste din Europa semnând declarația constitutivă la 2 iulie 2021 și participând pe 3-4 decembrie la primul Summit al Alianței de la Varșovia. Reprezentăm aici interesele României, alături de alte 15 partide europene, care cuprind și marile partide din Polonia, condus de Jaroslaw Kaczynski, din Ungaria, condus de Viktor Orban sau din Franța, condus de Marine Le Pen. Nu este posibilă constituirea unei platforme naționale decât în cadrul acestui format european, care conferă legitimitate și eficiență la nivel european. 

Am avut deja contacte cu liderii principalelor partide suveraniste din România, în scopul realizării dezideratului unei platforme comune.

De asemenea, PNȚCD a devenit singurul partid port-drapel la nivelul UE, prin vocea europarlamentarului Cristian Terheș, atât în Parlamentul European, cât și la marile mișcări de protest din capitalele europene, în numele libertății și principiilor PNȚCD. Cristian Terheș este singurul europarlamentar român real, cu mici excepții toți ceilalți, prin tăcere și voturile care le dau pe la ordin împotriva României, fiind adevărați trădători de țară. Cristian Terheș, având și funcția de prim-vicepreședinte al partidului, va duce și pe mai departe mesajul PNȚCD în Europa.

Am speranța că liderii politici ai altor forțe politice românești vor avea luciditatea și determinarea pentru o construcție comună, fondată pe principii și valori perene, mai presus de orgolii sau jocuri politice inadecvate momentului istoric cu care suntem contemporani!