PNL-USR prin Orban și Cîțu au ”liberalizat” piața energiei - Să știți de unde vi se trage, românilor!

Ca prin minune, populația a și uitat că ”liberalizarea” pieței energiei au făcut-o PNL și USR cu Orban-Cîțu premieri și Iohannis ”uber alles”. Cea mai mare lovitură dată poporului de la vânzarea la talcioc a Petromului către OMV. O ”liberalizare” în urma căreia statul român trădător și multinaționalele ocupante spoliază definitiv cetățenii și-i aduce pentru eternitate în stare de iobăgie.

Și au reușit! Sistemul este pregătit și testat. Doar nu l-au calibrat prea bine, lăcomia fiind așa de mare, încât aplicarea imediată ar omorî poporul la propriu în termen scurt: prin spitale și case oricum mor oamenii de frig și de foame cu nemiluita, turme mari au intrat în șomaj, iar milioane se pregătesc să-și piardă casele! 

Șocul fiind așa de mare, guvernul Ciucă - numit tocmai pentru a duce la bun sfârșit ”liberalizarea” (doar Ciucă și ceilalți liberali au făcut parte din vechile guverne) - a trecut la așa-zise compensări și plafonări, dar doar temporare. Mecanismul a rămas neatins. Dar, să trecem iarna, nu-i așa? Că ies oamenii cu bâtele în stradă.

Va veni, însă, vara, și lucrurile se vor calibra, sub ochiul ”statului de drept” și al ”democrației” bruxelleze: afacerea adevărată este să ia tot de la oameni, nu să-i omoare. Că, dacă-i omoară, ei ce mai câștigă? Mai sunt și neplăcerile cu îngropăciunile. Se poate? Pentru obrazul lor fin? Orban zice acum că nu-și mai amintește...

”Globalizarea fericită” e aici, cetățeni ai Europei! Vi se cam aplecase, nu-i așa, multora, să tot fiți români ”necivilizați” și chiar ”proști” - vă e bine?