Premierul desemnat este.....

.Lae Ciuc...., zice nerăbdător unul din mulțime. Puțintică răbdare mă pesediștilor, zice calm și apăsat Iohannis. Trebuie să fie bicolor, să „vie” și UDMR la facerea guvernului și Ciolacu-le, voi trebuie să „contribuiți, da’ să nu vă băgați”, precum ăla de se învârte în căldare, în zicerile alea românești. Susțineți da' nu contribuiți. Criticați, dar votați!
Grindeanu-le probleme mă? Zi mă numărul matricol de la unitate, că vorbesc eu cu șefu’ tău. Care anticipate? Alea de ziceați voi pesediștii, acu’ vreo două săptămâni, că sunt unica soluție? Păi, eu ți-am spus că te grăbești mă pe-se-dis-tu-le.

Țara trebuie guvernată. Pandemia combătută cu un guvern în funcție responsabil, țărișoara noastră iubită trebuie mulsă responsabil. Nu facem anticipate fără un studiu de oportunitate, fără acordul Europei, așa de bezmetici și neorganizați, precum un pluton pluton de infanterie, atins de cancerul democrației. și plin de „comorbități” din alea de zice Arafat că au nevaccinații.

În fond PNL-iștii ar fi de ajuns să guverneze, dar aducem și UDMR-ul că ăștia de la revoluție încoace au stat vreo două luni jumate în opoziție, pe timpul lui Dragnea și era să iasă belea mare, cum că nu primim minorități la guvernare, de mai aveam puțin și ne sancționa Europa pentru discriminare. Poftim?

Și poporul? Păi Ciolacu-le, bucură-te, fii în fruntea paradei. Felicită alesul! În fond, poporul a ales!