P.N.Ț.C.D. Constanța acuză administrația orașului de iresponsabilitate criminală

Într-un comunicat de presă, semnat de președintele Organizației Județene, Adrian Florentin Țapliuc, organizația județeană a PNȚCD Constanța  cere Primăriei Constanța să își asume partea de vină avută în tragedia de la Spitalul Municipal de Boli-Infecțioase, vină ce decurge din neglijarea atribuțiilor avute în administrarea spitalului. PNȚCD Constanța adresează public primarului municipiului Constanța Vergil Chițac trei întrebări, de al căror răspuns depinde determinarea corectă a factorilor care au dus la tragedia de la Spitalul Municipal de Boli-Infecțioase, soldată cu decesul a 7 pacienți.

„Organizația-județeană Constanța a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) adresează trei întrebări fundamentale  și acuzatoare pentru cei responsabili de noua  tragedie din orașul și județul nostru:

1. De ce, după doi ani de așa-zisă “luptă” împotriva pandemiei Covid-19, nu există măcar instalații electrice protejate/ignifuge (!) la principalul Spital de Boli-Infecțioase din Sud-Estul României?!

2. Primăria municipiului Constanța este administratorul Spitalului Municipal de Boli-Infecțioase, așadar trebuie (ca obligație-legală!) să ofere cetățenilor constanței toate explicațiile pentru această nouă tragedie: care sunt cauzele și de ce nu a preîntâmpinat-o?

3. Ce trebuie să facă concetățenii noștri ca să nu moară carbonizați prin spitale?!”