ONU - o organizatie care si-a pierdut busola. Cazul generalului Butt Naked! Atentie imagini cu impact emotional!

ONU, OMS si alte institutii internationale sunt organizatii al caror nume conta candva, al caror nume reprezenta un simbol si care aveau un scop pozitiv, in prezent sunt niste organizatii birocratice care si-au pierdut scopul si sensul. Au devenit din organizatii de sprijin, organizatii de propaganda, conduse de niste birocrati total rupti de realitate.

Cel mai concret caz e al generalului Butt Naked din Liberia. El si bunul lui prieten generalul Rambo - eliberat din inchisoare prin spaga data de "jurnalistii" Vice, au omorat 20.000 de oameni, dar ONU il vede ca pe un baiat bun.


Butt Naked a fost initat ca preot al tribului cand avea 11 ani, ocazie cu care a facut si primul lui sacrificiu. Ce presupune sacrificiile facute de el inainte de a pleca la lupta?

E un ritual complex ce contine mult consum de droguri (heroina), alcool si canibalism. Se lua o fetita cu varsta de pana in 5 ani pe care o ungeau cu o pasta din lut dupa care pe la spate cu un cutit foarte ascutit ii era desfacuta cutia toracica si ii era scoasa inima. Se lua inima se taia in bucatele si se dadea razboinicilor ca mancare. Dupa care se scotea sangele din cadavru si se ungeau cu el. Apoi luau mitralierele si plecau in fundul gol la razboi. Se credea ca in urma sacrificiului si fiind dezbracati gloantele nu aveau cum sa-i atinga. De altfel Butt Naked a devenit renumit pentru armata de copii cu care pleca la razboi "imbracati" doar cu AK-uri.


La un moment dat Butt Naked inaintea unei lupte spune ca a avut o revelatie si l-a vazut pe Iisus care i-a spus sa se pocaiasca. Asa ca Butt Naked a disparut din peisaj o perioada si s-a reintors ca pastorul Joshua Milton Blahyi. Anunta peste tot cum s-a pocait si cum acum el poarta cuvantul lui Dumnezeu si cum aduna el de pe strazii copiii soldati si copiii dependenti de droguri si ii ajuta sa devina constructori si agricultori in centrele de reintegrare sociala construite de el. Centre unde a adus chiar si fosti dusmani de ai sai pentru a-i reabilita.

Pentru orice om normal - he's rebuilding his army, mai ales ca in 2018 ONU s-a retras din Liberia. Pentru ONU insa el e un om care s-a intors pe calea cea dreapta si care ajuta comunitatea sa renasca.

Doar ca incepand 2020 din pastor care impartea cuvantul Domnului, Butt Naked a devenit o voce politica din ce in ce mai proeminenta in Liberia.