IOANA ENE DOGIOIU: ”KLAUS IOHANNIS AR TREBUI SUSPENDAT ȘI DEMIS”

Ioana Ene Dogioiu a fost pentru #rezist cum Ana Pauker pentru comuniști. O Monica Macovei fără aplecare spre băutură, CTP fără trebuință de psihiatrie, Angi fără muștiuc, din structurile superioare ale statului paralel.

Cum adică, dnă Dogioiu, să fie suspendat și demis de popor Klaus Iohannis? De ce-l comparați cu Dragnea, că ar fi mai rău acum Iohannis ca el, ce rău a făcut Dragnea? Nu voi l-ați pus Președinte? Voi, statul paralel? Că omul e vai mama lui, spre retard, iar voi ați știut și ați făcut jocurile deliberat, ați nenorocit țara. Acum, când Iohannis își vede de-ale lui, ca totdeauna, dar poporul e în stare de insurgență, a venit vremea să vă descotorosiți?

Nu poate fi sincer. Cu trădătorii trebuie să fii ”precaut”. E nevoie de  alt proiect de președinte-paiață și vă pregătiți, faceți loc în scenă albindu-vă de Iohannis și pozând în învățători? Dar voi nu răspundeți pentru crimele voastre? Ați confiscat spațiul public, vă dați jurnaliști și directori de opinie, voi, ideologi ai urii și antiromâni. Sunteți autorii morali ai dezastrului României.

Dle Iohannis, dacă dna Dogioiu a zis că trebuie să fii demis de popor, nu mai ai scăpare. Sună a ordin pe unitate.