Florin Cîțu, noua Elena Udrea - dar mult mai urât și ticălos

Povestea se repetă. Traian Băsescu a distrus o țară, mai multe guverne și un partid pentru Elena Udrea. Lucrurile se știu. Nimeni nu l-a putut opri. În tradiția lui Nicolae Ceaușescu, care a avut și el Elena lui, cu consecințe groaznice: introducerea terorii de stat. Și la Elena Udrea, la fel, statul paralel și poliția politică venind la pachet, când Băsescu a renunțat la democrație și și-a creat propriile structuri de putere: că Udrea a devenit apoi victimă, a fost tocmai pentru că dorea comanda statului paralel, iar alții n-au mai fost de acord, dar abia după ce Băsescu și-a pierdut puterea! 


 

Florin Cîțu, la fel. De ce țin cu dinții de el și Iohannis, și PNL, împotriva oricărui bun simț, un individ gregar, fost repetent, fără studii serioase și pușcăriaș, acuzat de grave fapte de corupție, cu dosare în curs? Nimeni nu poate da un răspuns rațional. Omul a fost impus șef la PNL, împotriva voinței partidului, printr-o adevărată conspirație, și, iată, din cauza lui nu este posibil să fie numit un guvern cu alt premier. Cu asumarea prăbușirii totale a țării, în plină pandemie și criză economică, socială etc. Nimic nu contează, doar Florin Cîțu, mai presus chiar decât Klaus Iohannis și, evident, cu mult mai important decât Parlamentului României.

Ce se află în spatele acestei adevărate nebunii? Pe cine reprezintă de fapt Cîțu? Unii ar spune că unele forțe oculte, contracte și bani foarte mulți, promiși din avuția națională. Eu nu cred! Ce, Elena Udrea a fost așa ceva? Ea a fost, pur și simplu o nebunie a lui Traian Băsescu, care nu s-a limitat în a o propulsa în cercurile de putere, dar a dorit să-i dea comanda absolută a statului. O idioțenie, iar acum se vede foarte bine. O ambiție personală. Așa și cu Cîțu. Fără sprijinul lui Boc, Bogdan, Flutur, Gorghiu și altor imbecili, boi și vaci, Cîțu n-ar fi nimic. Chiar și Iohannis, cred, a devenit prizonierul acestor imbecili, așa-zisul PNL, total dezinteresat de România cu cât se apropie de finele celui de-al doilea mandat.

Că sunt interese politice și economice în spatele lui Cîțu, este evident. Dar, ce, niște boi și slugi, ca Vâlceanu sau Bode, n-ar putea să pună în aplicare acele promisiuni? Și mai e ceva: Ludovic Orban. Dacă ar fi existat o miză așa de mare, îndrăznea Orban să-i calce în picioare și să nu facă parte din plan? Cîțu e doar Cîțu și boii din jurul său, desigur, cu cozile de topor ca și viermii neobosiți!

Bre, Cîțule, vezi că Elena Udrea era și mai frumoasă și cu mult mai deșteaptă ca tine!