Ambuscada România

Dacă privim de sus, în ansamblu, ce s-a întâmplat în ultimele decenii în România, la marile procese politice, economice și sociale, vedem astăzi limpede: România s-a transformat într-o uriașă ambuscadă împotriva forțelor antinaționale și globaliste. Voi da mai jos câteva indicii.

Toate promisiunile făcute poporului român, că va avea prosperitate și democrație dacă va respecta condițiile puse de UE, s-au prăbușit. Asta după ce poporul român a fost cel mai credul din Europa, fiind de acord și cu cele mai aberante impuneri: destructurarea industriei, agriculturii și comerțului, cedarea resurselor și serviciilor, prin votul dat unei puteri politice absolut globaliste, putere oferită în integralitate. Astăzi n-a mai rămas absolut nimic și toți cei care-au promis refuză să-și asume orice răspundere.

Puterea politică, de la Președinte, coaliția liberalo-neomarxistă și structurile de putere de sprijin, sunt astăzi în derivă și bântuite de o frică uriașă, nu doar pentru că regimul nu se va mai perpetua, ci pentru că vor putea să ajungă în pușcărie. Mulți vor spune că nu, vor avea protecție. Din partea cui? Nici vorbă, chiar și stăpânii lor, pentru a se putea justifica, au nevoie de țapi ispășitori, să arunce responsabilitatea în spatele slugilor, cum s-a întâmplat mereu în istorie. Vor fi dați la judecata poporului în curând.

România s-a transformat într-o ambuscadă, o capcană de șoareci, de unde prea puțini vor avea scăpare. Iohannis a apărut cu 14%, PNL cu 17%, USR cu vreo 13%, sondaje care nu cred că sunt realiste, probabil fiindu-le oferite în sus marja de eroare de 3%. Și iarna nici n-a venit. Și nu este un tăvălug venit din frustrarea că au fost încălcate principiile și Constituția, ar fi prea puțin, ci de frig, foame, disperare și ură, cum n-a mai fost din decembrie 1989. Această adunătură de mizeri este pur și simplu pulverizată, iar refuzul de a ceda puterea acum, când nu mai există ca forțe politice, nu face decât să agraveze. Sprijinul sperat de la UE pentru salvare nu va mai veni, UE fiind și ea la un pas de disoluție: și acolo sunt mulți care se gândesc cum să-și salveze burțile grase.

Și nu doar România. Toate statele membre ale UE devin pe zi ce trece ambuscade pentru rețelele globaliste care au preluat controlul și care se află azi față în față cu propriile minciuni și popoarele secătuite, cu ochii injectați de nesperanță și neviitor, care strigă acum după adevăr și dreptate.