Acești nebuni care ne conduc: Florin Cîțu baștanul

La câteva zile de la Congresul PNL cu 5000 de participanți, care au încălcat toate restricțiile antipandemice în vigoare - în spațiu închis -, Cîțu i-a atacat pe participanții la protestul de ieri - în aer liber -, că sunt cinici și antivaciniști, antieuropeni și extremiști. Ești nebun, bre? Atât de nebun?

foto by Pufosu'

Tot Cîțu, acompaniat cu batistuța de Rareș Bogdan și PNL - partidul trădătorilor -, nu mai vrea să plece de la putere. S-a născut omul premier, i se cuvine, de-asta a rămas repetent în liceu și a fost arestat pentru alcool în SUA. Nu contează că va pica prin moțiune, Constituția e vax albina, el, Cîțu, și el, Iohannis, sunt salvatorii țării, chiar dacă țara nu-i mai vrea. Cu susținerea deschisă a UE, cu toți schizofrenicii care o conduc: ați mai auzit ceva de corupție și statul de drept de la imbecilul Timmermans, sau prostovanul Borell, sau fericita Leyen? Nu, Cîțu să trăiască, baștanul împrumuturilor și comisioanelor, al vânzării României! Pe față!

A veniti și pedeapsa pentru popor: scoaterea în afara legii a nevaccinaților, adică a majorității românilor. Ca nicăieri în lume, după ce a fost scoasă și posibilitatea testării. O măsură care nu putea să fie impusă fără acceptul sau, probabil, la ordinul lui Iohannis! O răzbunare directă împotriva poporului, ”în spiritul UE și al statului de drept”. Cum să rămână Cîțu cu vaccinurile neconsumate? Nici vorbă să sperăm la tratamentele anticovid: vor fi interzise în România tocmai pentru a nu avea nicio alternativă la vaccin, cu prețul miilor de morți: trebuie să moară oameni și românii să se supună!

Nebunii nu înțeleg, însă, că se luptă cu Dumnezeu și pe zi ce trece își sapă propriul mormânt. Vântul libertății și adevărului a început să bată!