Constănțeanca Daria Piecu campioana nationala in 2020 si vicecampioana in 2021 a luat locul II la Cupa Federației Române de Echitație 2022 impreuna cu Olimpia un cal superb

La sfârșitul săptămânii, trecute la baza de echitație „Ecvestria”, de lângă București, s-a desfășurat Cupa Federației Ecvestre Române de Echitație, sărituri peste obstacole.

 

Constanța surprinde adeseori prin tinerele speranțe și talente care vin și se impun în așa numitele „sporturi de nișă”. Din Constanța este și Daria Piecu, care în 2020, la numai 12 ani, în anul pandemiei și a „lockdown”-ului, a devenit Campioană Națională a României la echitație.

În urmă cu ceva timp vă povesteam despre o ea ca fiind o stea în devenire a echitației, cu care Constanța se poate mândri.

Iată că, și de această dată Daria Piecu s-a clasat pe podium, ocupând locul II, la o diferență infimă de primul clasat.

Daria Piecu practică echitația de la vârsta de 9 ani și în campionatele de profil pentru copii II si  juniori intotdeauan s-a urcat pe podium. La vârsta de 14 ani neâmpliniți, la sfârșitul acestei săptămâni a demonstrat, dacă mai existau dubii, că este un simbol  a echitației . In perioada 26-29 mai Daria si Olimpia, impreunca echipa antrenata de Costi Pasarin, vor participa In Bulgaria la Tsaratsovo la un concurs international.

Festivitatea de premiere aici:   

https://www.facebook.com/mihaela.piecu/videos/420489602841092/?d=w