Nu, nu a înnebunit lupul, doar Iohannis îl vrea pe Cîțu șef!

Hai, mă, lăsați-mă cu demiterea lui Nazare, competența, clarviziunea, profesionalismul și alte laudatio din astea grețoase. În fond, cine naiba e Nazare ăsta? De ce e el miezul din fanta? Ce îl recomandă în afară de familie, voce și talent?
Smardoiala asta nu este despre cetățean, despre tine ori despre viitorul tău. Nu este nici despre țară, popor și alte texte invocate de propagandiștii. E despre două găști, din care una vrea să o încalece pe alta - o smardoială patronată de Iohannis, căruia, ca oricărui mediocru, îi e frică să nu piardă puterea și influența.
Pe scurt, banii voștri, ăia de care vă jupoaie guvernul, începând de la taxa de benzină, până la impozitul pe mașină ori casă, trebuie să devină element de șantaj și constrângere în războiul pentru șefia PNL. Nazare îl incomoda pe Cîțu, care are intenția să își cumpere, cu banii voștri, voturile de la primarii peneliști și șefi peneliști de consilii județene.
Despre asta e vorba. Și, vă rog, fără vrăjeala cu competența demisă din guvern, fapt pentru care moare țărișoara! Țărișoara a sucombat de mult.

 
Pur și simplu Nazare era din gașca Orban și trebuia înlăturat, că oprea taraful să interpreteze celebra Sârba-n cărută, dirijată măestru de la Cotroceni!
Orban, dacă avea în pantaloni și altceva decât o uretră, folosită pentru umectarea la gard, după ce iese din crâșmă, îl răsturna pe Câțu la moțiunea de cenzură, cu mâna neputincioșilor de la PSD și atunci Iohannis era nevoit să mejmelească un alt guvern. Așa, fără 00 îi consumă ăștia, pe el și pe ai lui, ca pe semințele de bostan în tribună la Dinamo.
P.S. Și bre deontologilor, mai lăsați-mă cu textele noului UTC european, de genul: You have to be politically correct!? Bă, și dracu' e corect, dar asta nu înseamnă că e și cinstit!